19 квітня 2019 року завершилося навчання в Інституті підготовки фахівців Національного органу стандартизації з підготовки кандидатів в аудитори та внутрішніх аудиторів з сертифікації системи управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2007 та ISO 22000:2018.
Метою заходу було:
– зрозуміти цілі системи та ознайомитися з кращою практикою управління безпечністю харчових продуктів;
– розглянути вимоги ДСТУ ISO 22000:2007 та ISO 22000:2018 до системи управління безпечністю харчових продуктів;
– навчитися планувати і проводити аудит систем управління безпечністю харчових продуктів згідно з установленими критеріями аудиту.
За результатами виконання тестових завдань слухачі отримали посвідчення.
Дякуємо нашим спікерам за уважність до всіх учасників, а також учасникам за активність та бажання удосконалюватись!