UKRAINIAN CENTER FOR MEDICAL CERTIFICATION AND PROGNOSTICATION

Представники ТОВ «УЦМСП» взяли участь у 17-ій Міжнародній виставці медичних виробів “Medbaltica 2024

Представники ТОВ «УЦМСП» взяли участь у 17-ій Міжнародній виставці медичних виробів “Medbaltica 2024, що проходила в Ризі, Латвія, 19-20 вересня.

Представники ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР МЕДИЧНОЇ СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ» взяли участь у 17-ій Міжнародній виставці медичних виробів “Medbaltica 2024, що проходила в Ризі, Латвія, 19-20 вересня.

«Medbaltica» - щорічна найбільша виставка медичних виробів країн Балтії, де збираються фахівці різних напрямів охорони здоров'я, представники професійних організацій та виробники медичної продукції з різних країн.

На стенді ТОВ "УЦМСП" була представлена інформація про наші послуги, але головною метою було "живе" спілкування з колегами та виробниками медичних виробів. В рамках цього заходу обговорювалися важливі питання сучасних тенденцій та напрямів подальшого розвитку індустрії медичних виробів.

Щиро вдячні організаторам за запрошення до участі, а також торгово-промисловій палаті України, Торговому дому Україна в Латвії, а також посольству України в Латвії за можливість гідно представляти Україну на міжнародних професійних заходах.